Merci-Ancsa dekor

Utolsó simítások a fürdőszobában

Hiába, ha elindul a vezérhangya, nincs megállás, csak a komód átfestése volt betervezve. Poszt róla: itt Merci fürdőszobája, ami újnak nem mondható, hiszen pontosan 18 éve készült el és kevés pénz költődött rá, mégis időtálló, nem csak mutatjuk, mondjuk is miért. Kb. 7 évvel ezelőtt, így nézett ki: Aztán jött a fehér mánia. Romboláshoz nem volt… Tovább »

Komód csere

Régóta éreztük, hogy a tv alatti komód már nem az igazi. Egy ideje ment is az agyalás, hogy vajon mire cseréljük le Emike kacattárolóját, merthogy a tévén kívül azzal van tele. Igen,  a komód funkciója csak ennyi, elnyelni a gyerek kincseit. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de meg vagyunk róla győződve, hogy  a kacat… Tovább »

Régi új hóbort: kosarak

Az Ikea új termékei közt található  a FLADIS kosár, ami nekünk nem ismeretlen, sokszor találkoztunk vele külföldi blogok lakásbemutató posztjaiban.  Nagy öröm, hogy végre nálunk is kapható. Mostanság a natúr  kiegészítők igen kiemelt helyen szerepelnek a lakásokban, nem véletlenül, hiszen gyönyörű szépek, gyorsan be is szereztünk magunknak párat.    Merci a natúr- fekete változatra szavazott, persze… Tovább »

Tárolás avagy rejtsd el amid van 2. rész

A gardrób régóta hanyagolva volt, összegyűlt sok felesleg, ami iszonyatosan zavaró, még akkor is, ha nem látszik. Nem lenne muszáj, a hálószobában nincs vendégfogadás, oda csak a beavatottak járnak (ne szó szerint értsétek :D), különben is, a függöny teljes védelmet nyújt, nem látható mi van mögötte, de az is elég, ha tudjuk, épp elég indok,… Tovább »

Tárolás avagy rejtsd el amid van. :)

Nagyon élveznénk, ha lenne egy gardrób szobánk, Ancsának van egy erre a célra kialakított szobácskája, de az álmunk még ennél is nagyravágyóbb. Mindig mondjuk: “talán lesz”, de kezdjük elveszíteni a reményt. 🙂  Na jó, elégedjünk meg azzal, amink van, mert valami nekünk is jutott. Ancsa a hálógaléria alatt, Merci a hálószoba egyik falát alakította ki… Tovább »

DIYazzátok a jó ötleteket?

A csináld magad láz bennünket nem kapott el, valahogy nem áll rá a kezünk. Megcsinálunk apróbb dolgokat, de ezek  többnyire kényszermegoldások, örömünk nem sok van benne.  Mondják, hogy nagyon boldog érzés  a munka végeztével hátradőlve élvezni a végeredményt, mi meg azt mondjuk , nagyobb öröm hátradőlve élvezni, ahogy mások csinálják. 🙂 Ötletünk mindig van,  és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!