Merci-Ancsa dekor

Világíts napfénnyel!

Az otthonossághoz nem elég a helyiségek jó elrendezése, a szép és kényelmes bútorok, vagy éppen a komfortos klíma: a házban, lakásban uralkodó fények is nagyban meghatározzák, mennyire érezzük otthon magunkat. Napunk aktív részében ez általában a napfényt jelenti – már ott, ahova elér. Hiszen szinte minden házban van olyan helyiség, mint a mosdó, a gardrób vagy épp egy folyosó, amely az épület belsejében helyezkedik el, messze a külső falaktól vagy a tetőtől, így nincs ablaka sem. Ide sosem jutna el a kellemes és egészséges napfény, hiszen még akkor is lámpával kell világítanunk, amikor kint hét ágra süt a nap.

Éppen az ilyen helyiségek bevilágításra adnak egyedülálló megoldást a VELUX fénycsatornák. A szerkezet rendkívül hatékony: a fény 98 százalékát továbbítja, s egyetlen beépített fénycsatorna akár 6 négyzetmétert is megvilágít. A fénycsatorna a természetes fényt a tetőn keresztül vezeti be oda, ahol szükség van rá, egy olyan lámpaként, amelyben a villanykörte maga a Nap. A természetes fény komfortossá teszi otthonunkat, amelynek így minden részében átélhetjük a napszakok változását.

A VELUX fénycsatorna nappal jobban bevilágítja a teret, mint egy elektromos izzó, viszont nem fogyaszt áramot, így a villanyszámlánk is kevesebb lesz. Így a beruházás alig 4-5 év alatt megtérülhet, ennek érdemes utánaszámolnod a velux.hu honlapon elérhető, könnyen kezelhető  VELUX fénycsatorna kalkulátorral

A fénycsatorna egyébként nem csak a napsütéses órákban, hanem esőben és felhős égbolt mellett is világít, sőt még éjszaka is, hiszen a fénytovábbító cső bevált technológiáját tovább fejlesztve, az egyedülálló Edge Glow megoldással minden korábbi technológiánál hatékonyabban szórja a fényt. A beépített fénycsatorna mindemellett a ház karakterét sem változtatja meg, hiszen kívülről egy tetőablak képét mutatja, a belső térben pedig egy esztétikus mennyezeti lámpára hasonlít. A  VELUX fénycsatorna nagy előnye, hogy a beépítés után semmilyen karbantartást nem igényel.

További információk: velux.hu

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Dóczi Mercedes, Takács Anikó says: (előzmény @Suszt Máté)

    Ha mindent elutasítanánk, mert drága, elég sok (szuper) dologról kéne lemondanunk. Van ami megéri az árát, ezt mi ide soroljuk. A jól megválasztott fényforrás is csak mesterséges fényforrás, nem pótolja a természetes fényt.

  2. Suszt Máté says:

    Ezek drága dolgok ám, így egy jól megválasztott fényforrás bizonyos esetekben pótolhatja a természetes fényt http://www.riodesign.hu/lampak-vilagitastechnika/oslo-plafon-lampa


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!