Merci-Ancsa dekor

Ajándék rattan hintaszék

Az, hogy mi kerül a lakásainkba teljesen hangulatfüggő. Nem igazán szoktunk előre tervezni, persze ez sem kizárt, de általában spontán üzemmódban működünk. Ez esetben a véletlenek és egy kedves barát közreműködése kapcsán került hozzánk a hintaszék. Egy szép napsütéses délutánon egy fotó kíséretében üzenet érkezett: “Mercikém, ingyen elvihető . Érdekel ?”

Nem tudom, érdekel? 🙂  Természetesen, mint mindent, ezt is azonnal megtárgyaltuk Ancsával. 🙂 Értelme nulla, hiszen egy  olyan bútorról volt szó, amit még soha nem használtak, tökéletes állapotban várta új gazdáját, nem mellesleg ingyenben. Mondjátok meg,  ki az  a hülye  aki ezen akár egy másodpercig is gondolkodik?  A kezdeti én régen szerettem a rattant aztán meg nem most meg már újra igen dilemmán hamar túljutottunk és pár napon belül már nálunk is volt a kicsike 🙂

Edo, köszi! Először is azt,  hogy egyből mi jutottunk eszedbe, másodszor köszi a szép virágokat + a jó tanácsokat a tartásukat illetően, szóval köszi mindent!  

 És ez itt most a reklám helye: Moos Flower Couture, Pécsiek, ide nézzetek be, már kint vannak a tavaszi cuccok! 🙂 

Moos Flower couture


Moos Flower couture

Mi pedig mutatjuk az új üdvöskét, aki egyelőre Mercinél pihen, de ez nálunk nem jelent semmit , lehet, hogy nemsokára  Ancsa lakásában indul be a hinta palinta…:)

Fotó: M&A  dekor/ Moos Flower Couture

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szabó Gabriella says:

    Egy ilyen fotel bárhol jól mutat, még a szintelen világban is, sőt színt visz bele 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!