Merci-Ancsa dekor

Tárolás avagy rejtsd el amid van. :)

Nagyon élveznénk, ha lenne egy gardrób szobánk, Ancsának van egy erre a célra kialakított szobácskája, de az álmunk még ennél is nagyravágyóbb. Mindig mondjuk: “talán lesz”, de kezdjük elveszíteni a reményt. 🙂 

Na jó, elégedjünk meg azzal, amink van, mert valami nekünk is jutott. Ancsa a hálógaléria alatt, Merci a hálószoba egyik falát alakította ki erre a célra. A lényeg, hogy nem akarunk robosztus szekrényeket látni a lakás minden pontján. Mercinél az előszobában lévő egyetlen szekrényt kabátok, sálak, porszívó, felmosó, karton ásványvíz és pár kidobásra szánt kacat lakja, Ancsánál is az előtérbe terveződik épp egy egész falat betöltő, ugyan ezen célból, mert kacat az mindig van, akkor is, ha időnként szelektálunk. Sokszor jön a kérdés: “de hol tároljátok a cuccaitokat”, ez a nemértjük kérdés, amit nem látunk, az nincs? De van, de van, de van! Csak rejtve, mutatjuk, hogy. 🙂

Tehát Mercinél a hálóban, egy 5 méter hosszú, faltól falig beépített gardrób nyeli be a család mindenét. 

emike fotóz 001

 

x3

Mindennek megvan a helye, de ez csak akkor  működik, ha időközönként szelektálunk. 

9

Ez a lehető legolcsóbb megoldás. Tetőtér, így a belmagasság 240 cm, a plafonra karnis került, arra pedig a hófehér függöny, így egy kézmozdulattal eltüntethető az egész. Olcsó és praktikus, eddig jól bevált, de ha valaki hozzánk dobna 3 magasfényű tolóajtót, nem utasítanánk vissza. 

11

 

14

 

46x

 

8g

Sínek futnak végig a szoba teljes szélességében, amire tetszés szerint variálható polcok vannak akasztva. A dobozok elnyelik a nem használt cuccokat: párnák, szőnyegek, cipők, karácsonyfadíszek, ez jó lesz még valamire kütyük, mütyük. Merci a dobozokat elkezdte fehér kartonnal bevonni, a lelkesedés nagy volt, de hamar alábbhagyott, egyelőre négy készült el, a többi vár az újabb fellángolásra. 😀

13

A dobozok  átkartonozására azért volt szükség, mert a tv miatt esténként el van elhúzva a függöny, egységesebb a látvány. 

5

 

5g

A retro komód (is)  hamarosan asszimilálódik, kilóg a rendszerből, úgyhogy az ellenállás hasztalan. 😀 

11g

 

x2

 

20

Persze ez még nem elég, komódok is kellettek, mert ugyan csak három fős a család, rengeteg a cucc. A Malm komód némiképp csalódás, a fiókok nem igazán bírják a nagy terhet, mégsem lesz lecserélve, mert ez mutat itt jól, illetve ez adja meg a kellő alapot a dekorációnak, semleges, letisztult, teljesen belesimul a környezetbe. 

22

 

x

 

26

 

29

A Dédapa ládája pedig elnyeli a család használaton kívüli lábbelijét.

10

Ugorjunk át Ancsához. A majdnem mindent benyelő tároló már az előző tulajdonosnak is hiányzott, nagyon okosan kihasználta a 4 méteres belmagasságot, lecsípett pár négyzetmétert a hálóból és épített egy galériát, ami azért is volt szuper gondolat, mert az új lakók pontosan ugyan ezt tették volna. 

Tehát a galéria, alul a gardrob:

DSC_0715

Felül a háló:

DSC_0699

Ancsa egyébként a galéria lépcsője miatt szeretett bele a lakásba, nagyon extra a látványa. Az meg a slussz poén, hogy egy gardrob is tartozik hozzá. A berendezés még várat magára, bár a cipős polc adott, a varrodából beszerzett ruhaállvány, csak átmeneti megoldás.

DSC_0660

 

DSC_0663

 

DSC_0669

 

DSC_0696

A lépcső alatt, polcok mögött van még egy szuper holttér, ami csak a lomokat nyeli, egyértelműen kihúzható tárolóért kiált.

DSC_0713

 Fotók: M&A dekor

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!